Betrokken tot en met het laatste woord
Tolken en beedigd vertalers

Tolkendiensten

Brasilva vertaalbureau streeft ernaar uitsluitend 'native speakers' tolken voor uw opdrachten in te zetten. We beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren en deskundige freelancers. Steeds weer zijn we in staat de juiste mensen voor tolkwerkzaamheden te leveren.

Native speakers

Voor sommige talen werken wij alleen maar met native speakers tolken. Dit geldt voor de volgende talen: Nederlands, Portugees, Spaans, Frans, Italiaans, Duits en Engels. Op deze manier garanderen wij u een hoge kwaliteit.

Gesprekstolken

Ter gelegenheid van vergaderingen, bedrijfsrondleidingen, onderhandelingen met zakenpartners gebruiken opdrachtgevers de diensten van deze tolken. Hij of zij vertaalt zin voor zin vanuit de ene taal naar de andere taal.

Consecutief-tolken

Presentaties en voordrachten zijn voorbeelden waarbij deze tolk ingezet kunnen worden; hij of zij maakt aantekeningen van wat in de ene taal gezegd wordt en aansluitend geeft de tolk woordgetrouw de inhoud weer.

Simultaantolken

Deze vorm van tolken wordt meestal op congressen toegepast; de tolk werkt vanuit speciale cabines. Hij of zij vertaalt terwijl de spreker op dat moment nog aan het woord is. Via een koptelefoon kunnen de luisteraars tegelijkertijd de vertaling volgen.

Voor deze vorm van tolken (simultaan) beperken we onszelf om samen met slechts een aantaal vaste tolken te werken. Daardoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van de tolken die we voor u leveren.