Betrokken tot en met het laatste woord
Tolken en beedigd vertalers

Handelsmissies

Zakendoen over de grens betekent zakendoen met mensen uit andere landen. U komt in contact met andere normen en gewoonten. Zakendoen bestaat grotendeels uit communicatie.

Brasilva kan u bijstaan. Onze tolken helpen u de communicatie, met potentiële handelspartners voor uw bedrijf, zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij beschikken over tolken die opgegroeid zijn in het desbetreffende land; het zijn native speakers.

Inkomende handelsmissies

Zakendoen met het buitenland: elkaar verstaan én begrijpen.
Wanneer u zaken doet met mensen uit het buitenland, dan is het vroeg of laat zover dat ze eens hier uitnodigt. Voor zaken, jazeker, maar u laat ze ook wat van dat landje onder de zeespiegel zien. Een mix van zakendoen en ontspannen met de grootste kans op succes als daar een tolk bij aanwezig is. Op die manier verstaat u elkaar niet alleen, maar begrijpt u elkaar ook!

Ongedwongen samen te water gaan?
Met Classic Canal Charters kunt die succesvolle mix bereiken. Tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten, geniet u van een authentiek stukje Nederland. Ondertussen praat u met elkaar. Een tolk zorgt ervoor dat u precies begrijpt wat er in het hoofd van uw gast omgaat. Onze tolken kennen de cultuur van beide partijen en zorgen er voor dat de puntjes netjes op de i komen. Brasilva zorgt voor een tolk die native speaker is én verstand heeft van uw bedrijfstak. Zo hebben wij tolken met verstand van bijvoorbeeld sport, gezondheid, rechten en industrie.

Boek bij Brasilva een arrangement en profiteer van 5% korting.

Meer info: www.classiccanalcharters.nl