Betrokken tot en met het laatste woord
Tolken en beedigd vertalers

Back Office Brazilië

Uw kantoor in Brazilië, met uw eigen Nederlandse uitstraling.

U wilt zaken gaan doen in Brazilië, maar u wilt nog niet investeren in bijvoorbeeld een kantoor of auto?
Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u aan alle faciliteiten helpen.
Zorgeloos kunt u zich op uw zaken richten, wij regelen uw back office.

Brasilva beschikt in Brazilië over een eigen kantoorruimte. Deze representatieve ruimte verhuren wij aan mensen die hier zaken willen doen. Aan u wellicht. Het kantoor bevindt zich in het hartje van de meest aantrekkelijke commerciële wijk in de stad Salvador-Bahia. Het kantoor ligt nabij banken, vijfsterrenhotels en restaurants. Het gebouw is uitermate comfortabel en dus voorzien van een airconditioning en een lift. Bovendien ligt het kantoor op nog geen kilometer afstand van het strand, Pituba beach.

Wij richten het kantoor in met uw posters, affiches en reclamemateriaal. Op deze manier beschikt u over een dependance in Brazilië, mét een Nederlandse uitstraling. Zo krijgen uw gasten een goede indruk van u en uw bedrijf.

Wij kunnen u nog meer werk uit handen nemen. Zo kunnen wij voor u een auto met chauffeur regelen of een internetaansluiting.

U regelt uw zaken, wij regelen uw back office!

Kortom, met een eigen kantoor kunt u comfortabel zaken doen. U doet dat in uw eigen sfeer en u bent volledig onafhankelijk. U hebt niets te maken met mensen waarmee u liever niet omgaat: u huurt zo nodig uw eigen mensen in. Ook daarbij willen wij u graag van dienst zijn.

Vraag gerust vrijblijvend naar onze tarieven.

Het adres van ons (uw?) kantoor is:

Edf. Centro Empresarial Itaigara Sul
Av. Antonio Carlos Magalhães
ITAIGARA
Salvador-Bahia-Brazilië